garancia szenvedélyünk a tetoválás
NA jó, de mit is jelent a

GARANCIA?

Tetoválásodra az elkészülést követően 4 hónap GARANCIÁT vállalunk.

Garanciális átütés a tetoválás elkészülésétől számított 4 hónapon belül.

A szakszerűen elkészített tetoválás általánosan az elkészüléstől számított 6.hét után már biztonságosan, szinte minden bőr típusnál újra tetoválható. Ekkora ugyan még nem nyeri vissza a tetovált bőrfelület a tetoválást megelőző, normál állapotát, de már maximálisan, komolyabb roncsolódás nélkül tetoválható. 

Miért nem javaslom ennél hamarabb a rátetoválást, javítást, garanciális átütésünket?

Ha van már tetoválásod, akkor láttad a gyógyulási folyamatát is, a szakaszokat amin a regenerálódás során átmegy a tetovált bőrfelület. Bizonyára találkoztál már Te is azzal az állapottal, amikor már gyógyultnak mondható a bőr, de még a felszínen megfigyelhető egy fényesebb gyűrődött réteg, hám, amit még nem vetett le magáról tetovált terület.

Ezt a réteget én még nem szoktam / nem szeretem újra megdolgozni, hiszen egy láthatóan más felületről van még szó, mint a normál bőr. Bizonyos esetekben ez még a természetes, normál bőrhöz képest egy keményebb felület – rész, amit ha tetoválni kezdünk, meglehet hogy ezt a keményebb esetleg szárazabb bőrt, még a megfelelő kémezés mellett is „összetörve” visszadolgozzuk ezeket a hámokat a bőrbe. Ami nem tesz jót a gyógyulási folyamatban. 

A garanciális átütésünket mindig az utolsó, negyedik hónapban javaslom. Ekkora szinte mindenkinél biztos már az ehhez szükséges gyógyulás.

 

 

A gyógyulási folyamatot nagyban befolyásolja az ápolás. A megfelelően elkészített és ápolt tetoválás ( tetoválást napjainkban már nem bepanthennel ápolunk! ) szépen és gyorsan gyógyul. Az ápolás során mindenkinek egy más ápolási szokás alakul ki, amit ha kezdetben megoszt, megbeszél velem is, tudom segíteni és kontrollálni az ápolás egy részét. Fontos, hogy tetoválásunkat jól ápoljuk! A tetoválás után általában ha olyan területeket érintettem, vagy bizonyos helyeket és területeket jobban megdolgoztam, mindig jelzem a Vendégemnek, hogy ott valószínűleg nehezebben fog gyógyulni.

Az ápolási tanácsaimat, illetve a különféle módon megdolgozott ( több rétegben megdolgozott, esetleg a takarás miatt enyhén túldolgozott ) bőrrészeknél betartandó meglátásaimat és saját gondolataimat az ápolás menüpontban el is olvashatod.

 

Tetoválásod fontos kell legyen neked, vagy különben minek van? Tetoválás általános ápolása, utókezelése. 7 ápolási tanács

Vonalszakadás, elvékonyodás, megfolyás, kitöltés, színtelített részek, satír, árnyékolás és átmeneti hibák korrigálása, javítása.