Bemutatkozás

Köszöntelek a weboldalamon
Sokan kérdezik, hogy miért csinálom, csináltam… ?
Kovács János vagyok, Tetováló
A tetoválást?

Vagy a tetoválást az arcomon?

Tervezés

Egyedi, közös mintatervezés, személyre szabott tetoválások interaktív tervezése,

Javítás

Régi, meglévő tetoválások javítása, korrigálása, kikopott felületek átütése.

Takarás

Régi, megfáradt tetoválások eltakarása, fedése. Takaróminták keresése, kiválasztása.

Bio

több mint 20 éves szakmai múlttal, tapasztalattal, rendelkező munkájára igényes,  szabad szellemű, kreatív és nyitott, szakmáján belül motivált, törekvő, célorientált, határozott és .. elsőre biztosan rohanó és kapkodónak tűnő, de amúgy nyugodt tetováló vagyok.

Hogy miért csinálom? Sokan kérdezik.

 

Még sulis koromban Szolnokon emlékszem egy srácra a buszpályáról, ki volt tetoválva a szemöldöke. Ekkor már világbajnok amatőr módon tetováltam és első g-portálos, minden ami tetoválás témában indított weboldalam építgettem.

Egy kérdés volt bennem azonnal: Te mivel foglalkozol?, de nem mertem odamenni Hozzá, hogy megkérdezzem. Azóta is, olyan munkára vágytam, ahol majd én is kitetováltathatom a szemöldököm, ahol majd én is megtehetem ezt. Időközben észre kellett vennem, hogy már elértem. 

 

 Egyik munkám  2004-2008 

Első arctetoválásom is kisebb rezdülés kisérte, ami csak egy vonal volt az alsó ajkamra függőlegesen. A másodiknál, amikor feketére húzva a szemöldököm, nagyjából a végére maya hazaérve brutálisan kiakadt. 

Ekkor 2-3 évig nem nyúltam az Arcomhoz. 2014-ben valamikor egy szombati nap végén összevesztünk. Igazából ezzel kezdődött. Mindig utálta, ha az arcom varrom, így 3-4 sör után, és ami még volt úgy gondoltam, akkor bam meg! 

Sokáig nem is tudtam kit látok magam előtt, de még nem a félig kitetovált arcú embert. Amikor megpillantottam magam a tükörben, olyan volt, mintha ott állna előttem jövőbeni énem. Aztán, hogy ki a tököm is ő valójában, k.-.a nem vágom.

 

2023: már itt vagyok. Az a jövőbeli én, Te! 

buksy bazdmeg, ne mond már nekem, hogy te ezt akkor nem láttad? Nem tudtad még, hogy engem teremtesz?

Meséljek most neked magamról? Arról, aki lenni akartál 10 év múlva?Vagy gondoltad, hitted hogy leszel?
Egy része megvan, de még az is csak félig. Őszintén?
Bazd meg, hogy úgy szerettél volna a saját házadba költözni, hogy közben még építed, és de jó is lesz, úgy benne lakni élni, hogy minden a benne élt életed eredménye ként kerüljön végső helyére. Én inkább vágytam volna arra, hogy komplett megcsináltatom álmaim házát.

A 3 gyerek bejött, mindig is 3 gyereket akartál. A böki az, h az te voltál akkor, de mi most akarunk még egy negyedik lányt, hogy egyenlő legyen a csapat. Elengedhetnéd a 3 at. A legkisebb hercegnő még nem talált ide. 

Stúdiónk tetoválások tervezésével javításával takarásával, és a tetoválást megtanulni vágyók segítésével foglalkozik.

 

Néha elkaphattál az utcán mezítláb. Ez Egy önmagamban felépített aktív edzésterv része volt. 2013 ban 7 hónapot közlekedtem, és éltem mezítláb. Ez idő alatt sikerült elérnem, hogy a sarkam normál gyaloglás és futás során nem érinti a talajt. Beteg vagyok, ezut mondták sokan. Üdv mindenki!

 

Kovács János vagyok, tetováló. Szolnokon születtem 1984-ben. 1998 ota készitek tetoválásokat. Ekkor, 14 éves koromban készítettem első tetoválásomat magamra, ezt követően bátyámra, az ismerőseinkre és innen nem volt már megállás. Iskola, majd később munka mellett is rendszeresen tetováltam. 

 

Néhány nagyon régi munkám 2008 előtt

 

 

 

 

 

 

Emlékszem, a szakközepes, RISZIS évek alatt egyszer behivatott magához az igazgató, h örülne ha nem tetoválnám az iskola társakat, mert biztos benne, hogy én fertőztem meg az iskolát. Nem mondom, h nem szartam be, biztos voltam benne hogy feljelent…, de valójában ez sem tántorított el. 

Sem az, amikor a rendőrség keresett egyszer otthon. Be kellett mennem a tiszaföldvári rendőrkapitányságra, szinte meggyőződésem volt, hogy tetoválás miatt. Biztos voltam benne, hogy olyat tetováltam, amit valakinek a szülei megelégeltek, vagy még ennél is rosszabb. Elfertőződés. Azt mondtam magamban, ha ezt megúszom, nem tetoválok többet..

Eldugtam otthon gépet festéket, mindent ami tetoválás. Majd megkönnyebbülésemre, egy barátom tűnt el otthonról, akinek a szülei az án számomat adták meg a rendőrségen, mint elérhető barátet, illetve mint talán utolsó személyt akivel kapcsolatban lehetett. Szerencsére másnapra ő is előkerült.

..egyzser egy nagyon bölcs embertől azt hallottam, sose add fel az álmaidat, mert azok jelentik számodra a legyözhetetlen erőt, hitet, és a kitartást az életben.

Én e szerint élek.


Az első mintákat önmagamra és bátyámra készitettem. Iskola mellett, amikor tudtam tetováltam, rajzoltam, azonban komolyabb felszerelés vételére nagyon sokáig nem volt lehetőségem, és ez az általam készített tetoválások minőségének is húzott egy határt.

2004-ben Budapestre költöztem, ahol bekerültem egy tetováló stúdióba, de forgalom hiányában az ott megkereshető összeg nem volt elég albérlet fizetése mellett a megélhetéshez. Feladva egy keveset önmagamból, az életvitelemből, főállású, bejelentett munkát keresetem, és mellette folytattam a tetoválást.

Nagyon sokáig autódidakta módon tanultam, és fejlődtem.

2006 nyarán megismerkedtem egy igazi művésszel, mind festés és mind tetoválás terén. Ifj. Bárándi Imrével, aki nagy örömömre, a régi “elfáradt” és amatőr tetoválásaimmal is csodákat képes művelni, s mellette rengeteg olyan dolgot tanított, amit megfogadva, a mai napig is követek.

Rengeteget fejlődtem ez idő alatt, ami még napjainkban is tart, sztem fog míg élek.

..ha arra a valakire vagy kíváncsi, aki 1984-ben megszületett, mint emberi test, idővel Öntudatra ébredt és évekkel később, amikor személyes bemutatkozóját írva asztalához ül, elgondolkozik azon, mit is írjon le életéről… (?) Vagy a Tetováló érdekel, aki munkáját és szakmai tudását számodra a lehető legempatikusabb úton próbálja meg eladni, bemutatkozójában is az ehhez jól felépített majd ennek képében megírt módon? Esetleg az az Ember, aki legbelső Önmagad ismerteti meg  azzal az emberrel és tudatos éneddel, akinek gondolataival éled mindennapjaid? Egy új iránymutatást és gondolkodást felismerve általa önmagadban, amit mindig is érez mélyen mindenki, de nem találta még meg az utat ahhoz, hogy cselekedetit általa irányítsa? Vagy azt, aki ráébreszt célodra, arra hogy miért születtél és ki is vagy ezen a a világon.

Kit ismerhetünk meg tehát bárkinek az Önmagáról és Életútjáról szóló bemutatkozójának elolvasása után?

Esetleg arra az Emberre lennél kíváncsi, aki felépítve ezt a gondolatmenetet valójában nem is bemutatkozóját írja, hanem gondolatvilágának egy részét tükrözi eléd?

2012.február 6-án születtem Budapesten. Újszülöttje vagyok a magamban élő, ma 27-nek ismert életévet maga mögött tudható Önmagamnak. Visszagondolva múltam emlékeire a sokszor napok, de olykor hónapok és hetek alatt megélt tudat áramló információi elmémben több értékkel bír, mint az általunk ismert 1 átlagos év fogalma. Többen is vagyunk és érezzük ezt ugyan így. Rengeteg dolgot tapasztaltam, sok helyen jártam és még több életet ismerhettem meg.

Megannyi megélhetési forma – irodista, vagyonőr, recepciós, szakács, sofőr, színész, eladó, árubeszerző, értékesítő, zenész,… és folytathatnám még felsorolásom – létezik a világunkban, amit választhat az ember a jövője és élete biztonságához szükséges háttér megteremtéséhez. A kérdés itt azonban az, hogy valóban meg is találjuk az általunk hitt és kitűzött élethez a megfelelő utat? A munkát, amit szenvedéllyel és odaadással végzünk minden nap, elhagyva mögöttünk a munka érzését. A választott hivatásunk során megtaláljuk az igenis minden emberből fakadó, és mindenkiben legbelül bizony élő művészi Önmagunk?

 

Énedre szabom tetoválásod, és annak elkészítését a folyamatosan fejlődő legjobb szaktudásom szerint vállalom és készítem el Számodra megismerésed után, a tervezéstől – személyiségedhez és Hozzád a legközelebb álló – tetoválásod kivitelezéséig.

Bemutatok számodra egy nagy tehetséggel bíró művészt, legyen szó az élet bármely területéről. Garantálom, hogy mindenben saját fantáziád és elképzeléseid szerinti lehető legjobb segítséget, ötleteket és iránymutatást nyújtja majd számodra, hiszen ez a művész benned él. Te saját magad vagy!

Oldalamon majd böngészhetsz, olvashatsz munkásságom alatt megélt és átgondolt tapasztalataim számodra is széles körben információt nyújtó leírásai között. Legyen szó Önmagadról, az Emberiségről, Legbelső Gondolatvilágokról, relatív nézetekről, Minket körülvevő erőkről és energiákról, Érzésekről, azoknak tudatos vagy tudattalan hatásairól környezetünkre és önmagunkra.

… számtalan olyan világunkban létező, mai szemmel szürrealista nézetnek vélt és gondolt igenis valóságról.

Kérdéseiddel, észrevételeiddel, ötleteiddel keress bizalommal. Közvetlen kapcsolatfelvétel itt az oldalon, de írhatsz nekem facebookon, instagramon. Telefonszámom: +36707573716

itt vagyok a túloldalon

írj nyugodtan

    Kinek szeretnél írni?

    Munkáimra minden esetben Garanciát vállalok. Kérdéseiddel fordulj hozzám bizalommal.